10% Καπρυλικό οξύ (C8) προερχόμενο από καρύδα, εκτός από τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα MCT (μέσης αλυσίδας τριγλυκερίδια) παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικά λιπαρά οξέα στην καρύδα. Τέσσερα από αυτά είναι MCT: Καπροϊκό οξύ (C6), Καπρυλικό οξύ (C8), Καπρικό οξύ (C10) και Λαυρικό οξύ (C12). Το C12 είναι τεχνικά ένα MCT, αλλά το σώμα το επεξεργάζεται όπως ένα μακράς αλυσίδας λιπαρό οξύ. Κατά τη διάρκεια της νηστείας ή της κατανάλωσης μιας δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετογονική δίαιτα, το σώμα γίνεται καταβολικό (διάσπαση) και θα αρχίσει φυσικά να δημιουργεί κετονικά σώματα στο ήπαρ. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι κετονικών σωμάτων. Πρώτα το σώμα θα παράγει Ακετοακετάτη (AcAc), στη συνέχεια θα την μετατρέψει σε Βηταυδροξυβουτυρικό οξύ (BHB) και όταν υπάρχει αρκετό BHB, το υπόλοιπο θα εκραγεί σε Ακετόνη, την οποία εκπνέουμε ή αποβάλλουμε με τα ούρα.
Καθαρά φουντούκια: Πολύ πλούσια σε βιταμίνη Ε
Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (παλμιτολεϊκό οξύ)
SKU: 5430002193014
Ποιο Πολυόλ: 11,2g
Ενέργεια: 441Kcal, 1846kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,8g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 20,4g
Υδατάνθρακες: 17,4g
εκ των οποίων ζάχαρη: 5g*
Πρωτεΐνη: 11,9g
Αλάτι: 0,0g
Ίνες: 27,9g
Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών: Θάουματιν, Ριβόζη και Ερυθριτόλη
Απολαύστε την ουράνια απόλαυση της σοκολάτας Nutella, όπου οι φιλοδοξίες για γλυκιά απόλαυση γίνονται πραγματικότητα! Απολαύστε την βελούδινη υφή που θα σας καταπλήξει με κάθε νόστιμο μπουκιά. Αυτή η δελεαστική αλοιφή είναι μια συμφωνία από πλούσιο, κρεμώδη κακάο, εμπλουτισμένο με τις πιο εκλεκτές καβουρδισμένες φουντούκια, που δημιουργεί μια ασύγκριτη γευστική εμπειρία.
Βυθιστείτε σε έναν κόσμο καθαρής ευτυχίας, καθώς η βελούδινη σοκολάτα αγκαλιάζει τις αισθήσεις σας και σας βυθίζει σε μια στιγμή καθαρής έκστασης. Η σοκολάτα Nutella αποκαλύπτει εύκολα τη μαγεία της, μετατρέποντας τις συνηθισμένες στιγμές σε εξαιρετικές και μεταμορφώνοντας κάθε περίσταση σε μια γιορτή γεύσης και χαράς.
Ο καφές είναι ένα ρόφημα που προέρχεται από τους καβουρδισμένους σπόρους του καφεόδεντρου, ενός τροπικού θάμνου που ανήκει στο γένος Coffea. Οι δύο πιο κοινές καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι η Coffea arabica (καφές αραβικής) και η Coffea canephora (καφές ρομπούστα). Το ρόφημα εκτιμάται σε όλο τον κόσμο για τη πλούσια γεύση του και την διεγερτική του δράση, κυρίως λόγω της καφεΐνης.
χτυπημένο βούτυρο με υπερβολικά κρεμώδη και λιωμένη υφή, η σύνθεσή του είναι κατάλληλη για το δέρμα του προσώπου. Η σοκολατένια μους θα σας ικανοποιήσει τόσο σε επίπεδο υφής όσο και σύνθεσης, με το φυσικό άρωμα κακάου ή το χρώμα της που θα αναδείξει την επιδερμίδα σας.
Φτιαγμένα με φυσικά συστατικά από τοπικούς προμηθευτές στην Ελλάδα. - Οι μπέγγλ μας έχουν καθαρό βάρος 120g. - Οι μίνι μπέγγλ έχουν καθαρό βάρος 60g. Όλοι οι μπέγγλ του Leo είναι vegan εκτός από 3 γεύσεις: - Κράνμπερι με Λευκή Σοκολάτα. - Τυρί Τσένταρ με Χαλαπένιο. - Μύρτιλο με Λευκή Σοκολάτα.
Μια από τις πιο συμπυκνωμένες αναφορές σε ενεργά συστατικά της γκάμας μας!
Έχουμε επιλέξει συγκεκριμένα άνθη για να το δημιουργήσουμε, το skuff που το απαρτίζει θερμαίνεται αργά, διαμορφώνεται και καλύπτεται στο χέρι σε μορφή TempleBall.
Βέλτιστη θερμοκρασία κοπής 25-30°C
Συμβουλή κοπής / λεπτομέρεια Δημιουργήστε μικρές Templeball στο χέρι σε θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια συσκευάστε σε φύλλα φυτικού κυτταρίνης.
Διακύμανση υφής Ανάλογα με την ημερομηνία παραγωγής μιας temple ball, η υφή μπορεί να εξελιχθεί ελαφρώς και να σκληρύνει, αρκεί να θερμάνετε την καρδιά στους 25-30°C για να επαναφέρετε μια υφή κατάλληλη για λεπτομέρεια.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Τύπος συντήρησης Υπό κενό για να διατηρηθούν οι τερπένες.
Βέλτιστη θερμοκρασία συντήρησης 15-20°C
Τόπος συντήρησης Αποφύγετε την επαφή με το φως, τις υγρές περιοχές, τις υπερβολικές διακυμάνσεις θερμοκρασίας καθώς και την έκθεση στον αέρα.
Κύριο κανναβινοειδές: CBD Συνολικά 24,29%
Μικρό κανναβινοειδές: CBG Συνολικά 0,40%
Όψη: Σκούρο καφέ
Υφή: Μαλακό/Λιπαρό
Κατηγοριοποίηση προϊόντος: Συλλογή
Δίκτυο φιλτραρίσματος: 120 μικρόμετρα
Τύπος πίεσης: Χειροποίητο καλούπι
Συσκευασία: Temple Ball 250g σε φυτικό κυτταρίνη
Βασική ποικιλία: Futura 75
Γαλλικό εργαστήριο ανάλυσης: Test-CBD
Κατηγορία: Μοναδικά Μπαχαρικά
Γεύση και Άρωμα: Πολύ λεπτό, ευχάριστα γλυκό άρωμα με πικρό-ξύλινη μυρωδιά και νότες από γαρίφαλο.
Χρήση: Ο κανέλας Σρι Λάνκα προέρχεται από τη Σρι Λάνκα και εξάγεται από τον φλοιό του δέντρου κανέλας. Έχει πιο λεπτό και σαφώς πιο πολύπλοκο άρωμα και γεύση σε σύγκριση με την φθηνότερη, κινέζικη κανέλα Cassia και περιέχει έως και 400 φορές λιγότερο κουμαρίνη, η οποία θεωρείται ανησυχητική για την υγεία. Ο κομμένος κανέλας (2-7mm) είναι ιδανικός για την παρασκευή δικών σας δημιουργιών τσαγιού.
Συστατικά: Κανέλα
Σημείωση για αλλεργικούς: Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, φιστίκια, σουσάμι, μουστάρδα και σέλινο.
Περιεχόμενο: 30 γρ σε μεταλλικό κουτί
Ο καραμέλας με αλάτι... Για να απλωθεί ή να καλύψει τα γλυκά, είναι τόσο νόστιμο!
Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ
ενέργεια (kcal) = 437
ενέργεια (Kj) = 1822
λιπαρά (γρ) = 30 εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά (γρ) = 19
υδατάνθρακες (γρ) = 40 εκ των οποίων σάκχαρα (γρ) = 40
πρωτεΐνες (γρ) = 1.2 αλάτι (γρ) = 0.3
Κατάσταση: Νέο
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ζάχαρη, Κρέμα γάλακτος 35% MG, βούτυρο* ημίγλυκο 18%, σοκολάτα γάλακτος BARRY
Καθαρό βάρος: 210 γρ
Προέλευση: Κορσική
Το παγωτό μας: ΤΕΛΕΙΟ!
Αξιοποιώντας την ουσία μας, το γάλα, προσθέσαμε πρόσφατα ένα νέο προϊόν στην προσφορά μας: παγωτό.
Με το όνομα ΤΕΛΕΙΟ.
Από γάλα, 100% ελληνικό. Και ποιότητας!
Χωρίς χρωστικές και συντηρητικά. Κρεμώδες. Με πολύ φυσική και ευχάριστη γεύση.
Ο καφές που έχει υποστεί καβούρδισμα αναφέρεται σε πράσινους κόκκους καφέ που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία θέρμανσης για να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά αρώματα, γεύσεις και χρώματα τους. Το καβούρδισμα μετατρέπει τις χημικές ενώσεις των κόκκων, δημιουργώντας τα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που εκτιμώνται στον παρασκευασμένο καφέ.